Beoordelingen van Wrapper Deventer

Recente recensies van Wrapper Deventer

4 sterren na 11 reviews

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld om af te halen. 70€ betaald. Krijg een bevestiging per e-mail. Maar daar aangekomen zijn ze dicht!! Ook telefonisch niet te bereiken! En nu?!?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling nooit gekregen, en jullie winkel was dicht toen ik ben komen kijken. Ik wil graag mijn geld terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld om te laten bezorgen. Niemand die kwam: blijkt u vandaag dicht te zijn. Geen antwoordapparaat op de telefoon, niet de bestelsite geblokkeerd. Ik ben zelfs langs geweest om het te moeten checken. Graag wil ik mijn geld terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er met 20 minuten! Super snel en het was heerlijk. Hier gaan we vaker bestellen!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burrito’s en goed gevuld. Aanrader!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf gehaald. Thuis aangekomen is het eten nog goed warm. Goed gevuld en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate snelle levering met goede kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De nacho's waren super lekker! De burrito heb ik nog niet geprobeerd, maar die zag er ook goed uit! :D Ik kom zeker nog een keer terug😁

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burritos! En snelle bezorging. Gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke Burrito’s gegeten van de Burirto company.